Vremea Nouă, Vaslui: „Zâna Merciluță” a revenit la Vaslui: a oferit tratamente stomatologice pentru peste o sută de copii”

SÃNÃTATE… Peste o sutã de copii din satele Ciocani si Grivita din judetul Vaslui au primit tratament stomatologic de la primul cabinet stomatologic mobil care asigurã preventie si tratament copiilor de la sate “Zâna Mercilutã”. În perioada 27 si 29 mai, cabinetul stomatologic mobil „Zâna Mercilutã” si o echipã de doi medici dentisti voluntari au revenit în judetul Vaslui, de aceastã datã în comunele Ciocani si Grivita. Timp de trei zile, echipa formatã din medicii dentisti Eliza Stan si Mihaela Serbãnoiu din Bucuresti, cu experientã în lucrul cu copii, au efectuat proceduri de preventie oralã (consultatie, periaj dentar, fluorizare, sigilare dentarã) si tratament al cariei folosind infrastructura cabinetului stomatologic mobil care apartine si este gestionat de asociatia Merci Charity din Bucuresti.

Articolul integral este disponibil pe: http://www.vremeanoua.ro/zana-merciluta%E2%80%9D-a-revenit-la-vaslui-a-oferit-tratamente-stomatologice-pentru-peste-o-suta-de-copii

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.