Stirile ProTV: Cine sunt cele 5 românce care au primit de la Ambasada SUA premiul “Femei curajoase”

Elena Calistru de la asociaţia Funky Citizens şi procurorul Ioana Albani se numără printre persoanele care au primit premiul “Femei curajoase” de la Ambasada SUA din Bucureşti.

Următoarele câştigătoare ale premiului au fost Daniela Staicu şi Alina Ţiplea, co-fondatoarele MerciCharity, un ONG care oferă îngrijire stomatologică de bază copiilor defavorizaţi.

[…]  Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a vorbit despre importanţa premiului şi a muncii femeilor distinse în cadrul ceremoniei.

“Sunt încântat că aţi putut fi alături de noi astăzi pentru a felicita cinci românce care întruchipează munca în folosul concetăţenilor, spiritul de iniţiativă şi, mai presus de orice, curajul”, a spus ambasadorul.

Diplomatul a subliniat că, deşi fiecare dintre premiante se ocupă cu probleme diferite cu care se confruntă România, “toate ne inspiră şi ne reamintesc că persoanele hotărâte pot schimba lucrurile şi pot aduce schimbări durabile în comunităţile lor şi în toată ţara”.

“Curajul extraordinar înfloreşte în condiţii de intimidare”, a spus, în context, Hans Klemm.

Articolul integral pe: https://stirileprotv.ro/stiri/social/cine-sunt-cele-5-romance-care-au-primit-de-la-ambasada-sua-premiul-femei-curajoase.html

Leave a Comment

Your email address will not be published.