Radio Oltenia: Zâna Merciluță a ajuns la copiii de la Sălcuța

Marți, 23.10.2018, copiii de la grădinița și Școala Gimnazială Sălcuța, din județul Dolj, au avut parte de o surpriză deosebită, au fost vizitați de Zâna Merciluță care i-a invitat, rând pe rând, să le controleze sănătatea dinților în cabinetul stomatologic mobil, parcat pe terenul de sport al școlii.

Curiozitatea, teama și mai apoi satisfacția lucrului îndeplinit i-au însoțit pe copiii care au beneficiat de control și, după caz, de tratament stomatologic în cadrul proiectului Zâna Merciluță, inițiat din anul 2013 de fundația Merci Charity Boutique din București.

După cum ne-a declarat Alina Țiplea, reprezentanta fundației, caravana Zâna Merciluță se află trei zile în județul Dolj, luni în comuna Gogoșu, marți la Sălcuța și miercuri, 24 octombrie, la Seaca de Pădure, zone cu populație vulnerabilă, unde asigurarea asistenței medicale stomatologice este deficitară sau chiar lipsește.

Articolul integral este disponibil online pe: http://www.radiooltenia.ro/zana-merciluta-a-ajuns-la-copiii-de-la-salcuta/

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.