TRAINING DE PREGĂTIRE A STUDENȚILOR LA STOMATOLOGIE ȘI A MEDICILOR STOMATOLOGI PENTRU LUCRUL CU PACIENTUL ONCOLOGIC

Pe data de 19 februarie 2024, între orele 09:30 și 13:00, Asociația Merci Charity, pionier în medicina mobilă în România organizează în cadrul proiectului „Prevenție si tratament stomatologic la firul ierbii pentru copii cu afectiuni oncologice în cabinetul stomatologic mobil”, cel de-al doilea training de pregătire pentru lucrul în cabinetul stomatologic mobil în beneficiul copiilor cu afecțiuni oncologice de la Institutul Oncologic București. 

Speaker – Dr. Asma Battah.

Trainingul are loc în data de 19 februarie 2024 între orele 09:30 și 13:00 la hotel Cișmigiu (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38), sala Lipscani, etaj 6. 

Nu există taxă de participare. 

Studenții la stomatologie și medicii stomatologi se pot înscrie pe :  

Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVGdrZZQMdmPwGGCQWJu1RQK_KTGEvo-vtUmlZu2B1pONTnA/viewform?usp=sf_link

***

Despre proiect

Scopul proiectului este accesul la prevenție și tratament stomatologic pentru copii – pacienți oncologici ai Institutului Oncologic București printr-o soluție mobilă, “la firul ierbii”: infrastructura unui cabinet mobil, pregatirea personalului și mod de lucru integrat între medicii de la diferite specialități.  

Proiectul „Prevenție și tratament stomatologic la firul ierbii pentru copii cu afecțiuni oncologice în cabinetul stomatologic mobil” este derulat de Asociația Merci Charity Boutique și finanțat prin programul În Stare de Bine (www.instaredebine.ro), susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.  

Leave a Comment

Your email address will not be published.