Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Zâna Merciluță la școala nr. 134 din București

noiembrie 28, 2019 @ 8:00 am - 12:00 pm

Echipa va derula la școala nr. 134 din București sesiuni de periaj dentar derulate la clasă cu scopul îmbunătățirii sănătății orale a copiilor prin îmbunătățirea modului în care copiii fac periajul dentar.

Fiecare copil participant va primi un pachet gratuit de profilaxie orală cu pastă de dinți, periuță și ghidul de nutriție “Povestea lui Mofturos”  și în clasă va participa la o demonstrație de periaj dentar cu  sprijinul unei echipe de medici dentiști, studenți la stomatologie, alți voluntari și va exersa periajul dentar. Echipa asociației va pune la dispoziție toate consumabilele necesare acțiunii (pastă, periuță de dinți, prosoape de hârtie, pahare cu apă).

Acțiunea face parte din programul “Educație orală, prevenție și nutriție pentru sănătatea orală a copiilor din grupuri vulnerabile prin cabinetul stomatologic mobil Zâna Merciluță” derulat de asociația Merci Charity Boutique și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.