Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

FAPTE BUNE în grădina Enescu #5: Concert caritabil BYRON pentru Zâna Merciluță

iulie 26, 2017 @ 8:00 pm - 9:00 pm

Miercuri, 26 iulie, ora 20.00 asociaţia Merci Charity Boutique în parteneriat cu Muzeul Naţional George Enescu îşi deschid porţile pentru o serie de evenimente culturale în aer liber în grădina Muzeului Naţional George Enescu (Calea Victoriei, nr. 141).

Primul concert din această serie va fi susţinut de byron.
byron s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari cu super-amplificare în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că a fost o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România și acum un an și ceva au filmat un concert cu o fanfară militară și un cor de elevi. Cel mai nou album al lor, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin.

Pentru bilet, e-mail la dani@mercicharity.ro.
Preț bilet: 30 lei.

Fondurile obţinute vor contribui la proiectul de tratament stomatologic mobil pentru copii cazuri sociale și medicale “Zâna Merciluță”.

La eveniment, cafeaua este oferită de Starbucks România și limonada pregătită de Merci Charity Boutique.
Za German – WurstWagen se alatura faptelor bune, astfel ca va puteti bucura de Long-Dogs, verii mai lungi si mai deliciosi ai hot-dog-ilor, si Wursti germani incepand cu ora 18:30, pana la finalul evenimentului. Mai mult de atat, 15% din incasarile din timpul evenimentului vor fi donate de Za German catre Zana Merciluta.